Onze DJ’s

Backstage Live is de plek waar jij moet zijn als het gaat om live muziek. Door radio te combineren met video is dit een unieke plek waar jij de concerten uit Muziekcafé Backstage in Hoorn kunt volgen.

Robert Jong

"De muziekencyclopedie van Radio Backstage. Robert weet ongeveer alles en is dan ook een hele fijne toevoeging aan het programma Radioactief. Iedere woensdag van 20:00 tot 22:00 uur"

Chris Tijsmans

" Zeg je muziek, dan zeg je Chris.Een waar muziekdier in hart en nieren. Op 15 jarige leeftijd begonnen met radiomaken en sindsdien niet meer gestopt. Hij bleek niet resistent te zijn voor het radiovirus. Het wereldwonder dat muziek heet schotelt hij je graag voor. Stem van het station en als je heel goed hoor kun je hem stiekem ook op de zaterdag avond horen met niemand minder dan Gijs Hoogland."

Franck Bootsma

"Dé bluesrock-kenner van Backstage Radio is toch wel Franck Bootsma. In zijn voormalige programma Blues Corner nam hij je mee in een wereld van de beste blues en bluesrock, maar ondertussen laat hij je de beste live muziek horen in Live vanuit Backstage. Franck Bootsma geniet internationale ervaring, zo heeft hij jarenlang radio gemaakt in Griekenland en is Franck Bootsma een bekend gezicht op de internationale wateren. De schipper vaart heel Europa door en meert zo af en toe aan om een radioshow te presenteren. Bij ons houdt de schipper iedere zaterdagavond tussen 22:00-02:00 de wacht tijdens Live vanuit Backstage!"